top of page
IMG_8363.JPG
IMG_8361.JPG

Reviews Coaching Werkgeluk

Ervaringen van medewerkers

Sinds 2014 begeleid ik mensen die op zoek zijn naar meer motivatie en geluk op het werk.
Deze mensen willen niets liever dan weer vol energie aan de slag, maar het lukt niet. En dit voelt als falen.
Met behulp van de WerkGelukMachine ontdekten ze spelenderwijs
wat geluk voor hen betekent en hoe geluk zelf te beïnvloeden is.
Het is enorm inspirerend als mensen met hun werkgeluk aan de slag gaan!

“Ik geniet meer van de dingen. Met mijn dochter eruit gegaan, gelopen, wat gedronken, zitten eten. Heerlijk! De mist over de weilanden met koeien en schapen. Ik kijk er nu meer naar uit, besef het geluk meer. Niet enkel werk-werk-werk. Er is meer dan alleen werk.”

Michel

Dit is nu eens een coachingstraject dat gewoon leuk en inspirerend is om te doen. Zeker jouw positieve en optimistische benadering zijn stimulerend. Je goede en scherpe terugkoppelingen van de gesprekken en opbouwende aanpak werken heel verhelderend. Er is een basis van vertrouwen, geen goed of fout.


In toch korte tijd is veel bereikt en de WerkGelukMachine is een mooi instrument om op terug te kijken (waar sta ik nu, zit ik nog op het pad van de optimale versie van mezelf of dreig ik terug te vallen in waan van de dag), past het werk (nog) bij mijn kernbehoeften, maar ook om eenvoudig te blijven toepassen. (opschrijven gratitudes, fysiek beweging/ontspanning) en zo (werk)geluk te behouden/vergroten.

Jolanda

"Ik had wel prettige gesprekken met je. Ik vind je een
prettig iemand. Het was fijn om een paar gesprekken met je te hebben. Aantal en duur waren denk ik goed. Je hebt me zeker nog wat verder aan het (na)denken gezet, en me op een aantal momenten een nuttige spiegel voorgehouden.

Marc

WGM Post Its.png
Bridge Over River
Bloom
Wheat Field
Wandering Traveler
View of Meditation Garden

Anouk

“Een medewerker zei me: "Ik kijk echt uit naar de coachingsgesprekken. Het zijn de momenten dat de zon weer kan gaan schijnen op het werk."


Werkgeluk kun je creëren, ook al is misschien niet alles perfect."

bottom of page