top of page

Swami Ma Tripurashakti

Swami Ma Tripurashakti Bharati (Ma Tripura) is voor mij een belangrijke bron van ware kennis en inspiratie. Gedurende mijn opleiding tot yogadocent kwam ik in contact met haar en ik weet nog hoe blij verrast ik was: een Nederlandse swami en ook nog zo jong?! Swami Ma Tripura besloot in 2009 op vrij jonge leeftijd om haar meester Swami Jnaneshvara Bharati (Swamiji) te volgen naar Florida, de Abhyasa Ashram. Swamiji is een directe leerling van Swami Rama.

 

Swami Ma Tripura heeft over de hele wereld gereisd om de teachings die ze van Swamiji heeft ontvangen te delen. Momenteel verblijft ze voor langere tijd in India voor haar eigen spirituele pad. Naast alle wijsheden is Swami Ma Tripura bovenal een heel fijn persoon waarmee ik de stappen op mijn yogapad mag bewandelen. Ik ben daar zeer dankbaar voor 🙏❤️.

Mocht je meer willen weten over yoga, dan raad ik je aan om de websites van Swamiji en Swami Ma Tripura te bezoeken. Zij proberen yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Hun uitleg is een schat aan wijsheden!

IMG_1504.jpg
bottom of page