De WerkGelukMachine

Werken vanuit eigen motivatie

Samen met Joep van den Beuken en grafisch ontwerper Mark Reijntjens is er een super coole map van de WerkGelukMachine tot stand gekomen. Deze map helpt je om spelenderwijs jouw werkgeluk te ontdekken.

De map is een mooi naslagwerk ook voor na de workshops. Met behulp van oefeningen, inspirerende video's breng je recente wetenschap uit de positieve psychologie in praktijk.

De WerkGelukMachine wordt gebruikt voor:

  • individuele coaching

  • workshop-reeks op maat

Zie voor meer informatie werkgelukmachine.nl

 

FAQs bij individuele coaching

 

Is werkgeluk altijd mogelijk?

Wel in jou als persoon, niet altijd in de huidige werksituatie. In het coachingstraject met de WerkGelukMachine wordt je vooral bewuster gemaakt van jouw eigen geluk in jouzelf. Middels oefeningen besef je wat er voor jou toe doet. Dat wil niet zeggen dat de werkomstandigheden direct mee veranderen. Je leert wel hoe je zelf tegen situaties aankijkt: jouw mindset. En je wordt bewuster van de mogelijkheden binnen jouw werk.

Wat gebeurt er in een kennismakingsgesprek

Met name wederzijds kennismaken, inventarisatie van de huidige werksituatie en je krijgt enkele basis adviezen mee naar huis. Een klik met een coach is een must. Het coachingstraject verspreidt zich over enkele maanden, soms zelfs een jaar. Daarom begint het coachingstraject met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wees vooral eerlijk naar jezelf. Mocht de klik er niet zijn, dan stoppen we na het kennismakingsgesprek. Tot op heden is dat nog niet gebeurd.

Wat als ik stressklachten heb?

Het oppikken en implementeren van nieuwe informatie vraagt energie. Een coachingstraject met de WerkGelukMachine kan bij serieuze klachten averechts werken: extra stress geven. Als stressklachten aanwezig zijn, dan kunnen aanvullende gesprekken voldoende zijn om herstel aandacht te geven om van daaruit toe te werken naar meer werkgeluk. Dit is al meerdere keren voorgekomen. In het kennismakingsgesprek bekijken we wat handig en realistisch is.

Wat als ik de opdrachten niet gemaakt heb?

Dan verzetten we de afspraak voor het volgende gesprek (minimaal 24 uur voor de afspraak). Het implementeren en uitvoeren van oefeningen vraagt om enige inzet. Sommige mensen willen wel doorgaan met het volgende gesprek. De ervaring leert dat het verzetten van de afspraak met 1-2 weken kan helpen om de draad weer op te pakken.
Maar bel of mail me als dit gebeurt. We kijken dan samen wat het handigst is.

Wat wordt er doorgegeven aan mijn werkgever?

Alles wat jij wilt. Het coachingstraject is er voor jou in deze werksituatie. In het coachingstraject vul je de map met daarop de WerkGelukMachine in, zodat je eenvoudiger een overzicht hebt in de essentie van jouw werkgeluk. De map kan ook goed dienen als tool om zaken met jouw leidinggevende te bespreken. Maar dat is geheel aan jou. De werkgever krijgt wel te horen welke oefeningen er zijn en de data van de afspraken. Uiteindelijk gaat het om implementeren van werkgeluk en daar hoort het bespreken met jouw leidinggevende ook bij.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Bij jou op het werk in een aparte ruimte. Het doel van het coachingstraject is het vergroten van jouw werkgeluk. De beste manier om dat te realiseren is brainstormen over werkgeluk in de omgeving waar je het gaat toepassen. En de positiviteit toon in de gesprekken ga je associëren met jouw werkomgeving. Er is over nagedacht😉.

Contact

Follow

0638770590

©2017 by Mind Your Buddhi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now